Storyn bakom Paketleken.se

"Tänk om komplicerade algoritmer kunde räkna ut vad paketen skulle innehålla, så en annan slapp fundera."


Vad, hur och varför?

Du har ramlat in i en butik som säljer färdigt inslagna paket, där varken du som köpare eller en eventuell mottagare vet vad paketen innehåller. Välj hur många paket du vill ha, vad paketen ska kosta, samt till vilket urval av kategori innehållet ska tillhöra.

Det ska ju vara spännande att få något, så varför kan det då inte vara lika kittlande att ge bort något tänker vi. Beslutsångest i all ära, men nu slipper du grubbla och fundera över vad du ska köpa i födelsedagspresent till mamma eller kollegan på jobbet.

Det är väldigt enkelt. Det enda du behöver göra är att välja till vilket pris du vill handla, samt det tema eller den kategori ditt paket ska tillhöra. Vi ser därefter till att du får något spännande anpassat efter de val du gjort, som senare slås in till ett fint paket och skickas till den adress du angivit.

Navigera till paketleken.se/presentkalender och skapa ett konto. Det tar inte mer än någon minut. Lägg till de människor som står dig nära och ange deras födelsedatum. Därefter är det klart! Nu får du antingen sms- eller epostpåminnelser när dessa datum börjar närma sig, valet är ditt.

För att göra det hela ännu smidigare kan du även förbereda ett köp inför de datum du önskar. Välj en present / artikel från vårt sortiment och schemalägg det köpet till ett specifikt gåvotillfälle. I praktiken betyder det att du kan schemalägga exempelvis ett blombud till alla hjärtans dag, mors dag eller en födelsedag. Då sköter vi den biten och du behöver inte längre komma ihåg att köpa något varje år.

Personerna bakom Paketleken

Tänk om komplicerade algoritmer kunde räkna ut vad paketen skulle innehålla, så en annan slapp fundera.

I över sju år har entreprenörerna och vännerna Marcus och Jonas drivit företag tillsammans, vilket har resulterat i att de mest konstiga idéerna har blivit till verklighet.

Det var under våren 2017, som de bägge satt vid ett café och enat diskuterade den bakomliggande frustration som alltid föregick köpet av presenter och julklappar. Bägge såg givetvis charmen i att ge bort något, men tyckte inte om de frågetecken och den stress som alltid föregick. Tänk om komplicerade algoritmer kunde räkna ut vad paketen skulle innehålla, så en annan slapp fundera. Förstå då vad tacksamt det vore om dessa paket kom hemskickade, färdigt inslagna som fina presenter. De var överens om att något behövde göras åt saken och det var här idén väcktes som senare kom att bli denna e-handelsbutik.

Efter månader av utveckling och förberedelser kunde Paketleken lanseras den första december, 2017.


Paketleken.se ägs och drivs av företaget Paketleken AB. Org.nummer: 559023-8696. Styrelsen har sitt säte i Linköping.

Färdiginslagna paket

Nu kan du sitta hemma i soffan och beställa färdiginslagna julklappar och presenter. Hur lyxigt är inte det?

En roligare paketupplevelse

Komplicerade algoritmer räknar ut paketens innehåll, så du slipper fundera. Oavsett om paketet är avsett för dig eller någon annan, förblir innehållet alltid en överraskning.

Snabba leveranser

Beställ idag och du har dina paket i famnen inom 1-3 arbetsdagar. Dessutom bjuder vi på frakten vid köp över 400 kr.