Storyn bakom Paketleken

"Tänk om komplicerade algoritmer kunde räkna ut vad paketen skulle innehålla, så en annan slapp fundera."

Logo
PAKETLEKEN

Vad är detta för e-handel?

Du har ramlat in i en butik som säljer färdigt inslagna paket, där varken du som köpare eller en eventuell mottagare vet vad paketen innehåller. Välj hur många paket du vill ha, vad paketen ska kosta, samt till vilket urval av kategori innehållet ska tillhöra.

Det ska ju vara spännande att få något, så varför kan det då inte vara lika kittlande att ge bort något tänker vi. Beslutsångest i all ära, men nu slipper du grubbla och fundera över vad du ska köpa i födelsedagspresent till mamma eller kollegan på jobbet.

Hur fungerar det?

Det är väldigt enkelt. Det enda du behöver göra är att välja till vilket pris du vill handla, samt det tema eller den kategori ditt paket ska tillhöra. Vi ser därefter till att du får något spännande anpassat efter de val du gjort, som senare slås in till ett fint paket och skickas till den adress du angivit.

Storyn bakom Paketleken

Jonas & Marcus

Tänk om komplicerade algoritmer kunde räkna ut vad paketen skulle innehålla, så en annan slapp fundera.

I över sju år har entreprenörerna och vännerna Marcus och Jonas drivit företag tillsammans, vilket har resulterat i att de mest konstiga idéerna har blivit till verklighet.

Det var under våren 2017, som de bägge satt vid ett café och enat diskuterade den bakomliggande frustration som alltid föregick köpet av presenter och julklappar. Bägge såg givetvis charmen i att ge bort något, men tyckte inte om de frågetecken och den stress som alltid föregick. Tänk om komplicerade algoritmer kunde räkna ut vad paketen skulle innehålla, så en annan slapp fundera. Förstå då vad tacksamt det vore om dessa paket kom hemskickade, färdigt inslagna som fina presenter. De var överens om att något behövde göras åt saken och det var här idén väcktes som senare kom att bli denna e-handelsbutik.

Efter månader av utveckling och förberedelser kunde Paketleken lanseras den första december, 2017.

Formell information kring bolaget

Paketleken.se ägs och drivs av företaget Paketleken AB. Org.nummer: 559023-8696.

Färdigt inslagna paket

Nu kan du sitta hemma i soffan och beställa färdigt inslagna julklappar och presenter. Hur lyxigt är inte det?

En roligare paketupplevelse

Glöm all stress och beslutsångest. Komplicerade algoritmer räknar ut paketens innehåll, så du slipper fundera. Oavsett om paketet är avsett för dig eller någon annan, förblir innehållet alltid en överraskning.

Snabba leveranser

Beställ idag och du har dina paket i famnen inom 2-5 arbetsdagar. Dessutom bjuder vi på frakten vid köp över 495 kr.