Köpvillkor

Nedan kan du läsa våra köpvillkor

Allmänt

Paketleken.se drivs och ägs av Paketleken AB.
Org.nummer: 559023-8696

Adress
Paketleken AB
C/O Almroths Express & Åkeri AB
Linnégatan 22
602 23 Norrköping

Priser

Med undantag för uppenbara felskrivningar gäller de priser och fraktkostnader som från tid till annan anges på webbplatsen. Priserna anges inklusive mervärdesskatt (moms).
Vi erbjuder även 30 dagar prisgaranti, vilket innebär att vi kompenserar dig mellanskillnaden om du skulle hitta produkten du köpt, billigare någon annanstans på nätet. Läs mer om vår prisgaranti.

Betalning

I samarbete med Klarna erbjuder vi fakturabetalning, delbetalning, kontokortsbetalning samt direktbetalning. Denna betallösning kallas för Klarna Checkout.

Genom att lämna information i kassan godkänner du Klarnas villkor. Genom att klicka på "Slutför köp" godkänner du Paketleken’s köpvillkor.

Klarna Checkout presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Checkout utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt.

Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, t ex banker. Sedan du har identifierats uppvisar Klarna Checkout vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Faktura är förvalt som betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom direktbetalning via bank eller betalning med kort. Vilka alternativ du erbjuds kan växla från tid till annan. Du kan själv välja om du vill skydda din användning av Klarna Checkout med en PIN-kod.

All kommunikation och information kring betalningar kommer till dig direkt från Klarna.

Leveranstider

Beställning som inkommit före 12:00 skickas vanligtvis samma dag. Leveranstiden är därefter 1-3 arbetsdagar. Vi kan tyvärr inte påverka eventuella förseningar hos fraktbolaget, men du har alltid rätt att häva ditt köp kostnadsfritt om vi inte har hunnit leverera din order inom tid nämnd ovan. Vanligtvis går en order som paket, men är din order lite mindre så kan den också komma att skickas som varubrev. Du får antingen ett sms eller mail när ordern kommit fram.

Ej uthämtad försändelse

Ej uthämtad försändelse betraktas inte som utnyttjande av ångerrätten. Beställaren debiteras 250 kr vid ej uthämtade order. Tänk därför på att kontrollera adressen. Vi ersätter inte förlorade paket om felaktiga eller ofullständiga adressuppgifter har lämnats.

Ångerrätt

Blir du av någon anledning inte nöjd med ditt paket så erbjuder vi 30 dagars öppet köp från det att du hämtat ut ditt paket. Det gäller även om du har öppnat paketet eller råkat skada presentförpackningen. Du står själv för returfrakten tillbaka till oss. Efter mottagen och godkänd retur kommer återbetalning att ske inom 30 dagar, från det att vi tog emot returen.

Mejla oss på retur@paketleken.se att du ångrat ditt köp och invänta konfirmation från oss innan du skickar tillbaka paketet.

Returer ska återsändas till följande adress:
Paketleken AB
C/O Almroths Express & Åkeri AB
Linnégatan 22
602 23 Norrköping

Reklamation

Har du mottagit din order och en produkt gått sönder under leveransen hjälper vi dig så klart. Reklamation av skadad produkt ska göras senast 2 månader efter att den skickats från oss. Mejla oss en bild på produkten med en beskrivning till reklamation@paketleken.se. En bedömning kommer att göras om produkten är i ofullständigt skick och om så är fallet skickas en ny produkt ut till dig. Vi kan inte garantera att den aktuella produkten finns i lager, utan en annan produkt kan komma att skickas ut som ersättning.

Personuppgifter

Även om innehållet i våra paket kommer som en överraskning, så vill vi inte överraska dig när det kommer till vår hantering av personuppgifter. Vi värnar om din personliga integritet och du kan själv läsa i vår integritetspolicy hur vi reglerar, samlar in, använder och skyddar uppgifter om dig, samt hur du kan tillvarata dina rättigheter. Vänligen kontakta oss om du har ytterligare frågor eller synpunkter avseende vår Integritetspolicy.

Med hänvisning till lag avser vi att följa Dataskyddsförordningen (General Data Protection Regulation, GDPR) och annan gällande svensk dataskyddslagstiftning.

Här hittar du vår Integritetspolicy.

Färdiginslagna paket

Nu kan du sitta hemma i soffan och beställa färdiginslagna julklappar och presenter. Hur lyxigt är inte det?

En roligare paketupplevelse

Komplicerade algoritmer räknar ut paketens innehåll, så du slipper fundera. Oavsett om paketet är avsett för dig eller någon annan, förblir innehållet alltid en överraskning.

Snabba leveranser

Beställ idag och du har dina paket i famnen inom 1-3 arbetsdagar. Dessutom bjuder vi på frakten vid köp över 400 kr.