Integritetspolicy

Vi vill att du ska känna dig trygg när du handlar hos oss.

Hos oss ska du känna dig trygg

Vi värnar om din integritet och vill därför försäkra dig om att vi behandlar dina uppgifter på ett såväl juridiskt som etiskt korrekt sätt. Ta gärna några minuter av din tid och läs igenom denna text som förklarar vilka personuppgifter vi sparar, hur vi använder dem och vilka rättigheter du har.

Paketleken AB (“Paketleken”, “vi” eller “oss”) äger de personuppgifter som samlas in via eller i samarbete med www.paketleken.se och alla associerade undersidor (“sida” eller "tjänst").

Vi samlar tillsammans med vår logistikpartner Almroths Express & Åkeri AB in personuppgifter från dig som bl.a. används för att kunna leverera din order och mottaga en eventuell retur.

Personuppgiftsansvar

Paketleken AB är personuppgiftsansvarig
Organisationsnummer: 559023-8696

Adress:
Paketleken AB
C/O Almroths Express & Åkeri AB
Linnégatan 22
602 23 Norrköping

Vilka personuppgifter samlar vi?

Vi samlar personuppgifter i samband med att du tillhandahåller dessa vid användningen av vår tjänst.

• Information du tillhandahåller när du använder vår tjänst www.paketleken.se
(t.ex. namn, kön, epostadress, kontaktuppgifter, intressen och detaljer du själv anger vid köp).
• Transaktions- och faktureringsuppgifter som du anger vid genomfört köp
(kreditkortsuppgifter och leveransinformation).
• Korrespondens och meddelande
(Meddelanden du växlar med vår kundtjänst eller vid dialog genom våra sociala medier).
• Dina svar och den information du angett i samband med tävlingar och enkäter.
• Information om ditt användarbeteende - såsom dina sökmönster och aktiviteter på webbplatsen, hur du navigerar och använder vår tjänst.
• Om du som företag beställer digitala gåvokort för leverans per e-post, lagrar vi information om dina medarbetare i form av namn och e-postadresser.

Dina rättigheter

Du har alltid rättigheter gällande dina personuppgifter, bl.a. rätt att komma åt dem, förflytta dem, ändra dem och begära att vi raderar alla dina personuppgifter. Du har även rätt att protestera mot att dina personuppgifter används i vissa specifika syften, inklusive att skicka dig riktad reklam. Vi kommer följa alla önskemål för att utöva dina rättigheter i enlighet med gällande lagstiftning. Observera dock att det finns begränsningar i dessa rättigheter och att det kan finnas omständigheter då vi inte har möjlighet att följa dina önskemål. För att lämna önskemål om dina personuppgifter, eller om du har frågor rörande dina personuppgifter, ber vi dig kontakta oss.

Kontakta oss

Du är alltid välkommen att ställa frågor och lämna dina synpunkter genom att skicka ett meddelande till kundtjanst@paketleken.se

Färdiginslagna paket

Nu kan du sitta hemma i soffan och beställa färdiginslagna julklappar och presenter. Hur lyxigt är inte det?

En roligare paketupplevelse

Komplicerade algoritmer räknar ut paketens innehåll, så du slipper fundera. Oavsett om paketet är avsett för dig eller någon annan, förblir innehållet alltid en överraskning.

Snabba leveranser

Beställ idag och du har dina paket i famnen inom 1-3 arbetsdagar. Dessutom bjuder vi på frakten vid köp över 400 kr.