Frågor? Ring010-199 41 36eller mejlahej@paketleken.se
  • Tryggt & uppskattat
  • Leveranstid 1-3 arbetsdagar
  • Socialt & spännande
Frågor? Ring010-199 41 36eller mejlahej@paketleken.se
  • Tryggt & uppskattat
  • Leveranstid 1-3 arbetsdagar
  • Socialt & spännande

Köpvillkor för företag

Paketleken.se drivs och ägs av Paketleken AB.
Org.nummer: 559023-8696

Adress:
Paketleken AB
C/O Almroths Express & Åkeri AB
Linnégatan 22
602 23 Norrköping

Allmänt

Allmänna villkor gäller om inget annat avtal finns. Tänk på att digitala som fysiska gåvokort betraktas som värdehandlingar och förlorade gåvokort inte ersätts. Samtliga gåvokort är giltiga ett år från det att kortet har utfärdats.

Priser

Med undantag för uppenbara felskrivningar gäller de priser och fraktkostnader som från tid till annan anges på webbplatsen. Samtliga priser anges exklusive mervärdesskatt (moms).

Ångerrätt

Som företagskund har du 14 dagars ångerrätt från det att du mottagit dina varor. Förbrukade gåvokort och gåvor vars förpackning har brutits omfattas inte av ångerrätten. Ett gåvokort kan inte lösas in mot kontanter eller återköpas när tiden för ångerrätt har löpt ut. Returer sker på egen bekostnad förutsatt att produkten inte är defekt eller om något har blivit fel med din försändelse, i dessa fall står naturligtvis vi för denna kostnad. Kontakta oss per telefon eller e-post och förklara för oss att du vill returnera hela eller delar av din beställning.

Reklamation av mottagares gåva

Om en produkt inte har levt upp till förväntningar eller innehar synliga brister kan du alltid kontakta oss så hjälper vi dig. Reklamationer ersätts med ny vara eller reparation. Reklamation av skadad produkt ska göras senast 6 månader från det att den skickats från oss. Mejla oss en bild på produkten med tillhörande beskrivning av felet till reklamation@paketleken.se.

Betalning

Vi erbjuder fakturering till företag med betalningsvillkor 30 dagar. Fakturan mejlas till den adress som uppgivits i samband med din beställning. Vi förbehåller oss rätten att genomföra kreditupplysning i samband med fakturabetalning. Vid fakturering tillämpar vi 30 dagar netto från fakturadatum. Efter förfallodagen debiteras lagstadgad dröjsmålsränta

Leveranser av gåvokort

Vi levererar till företagsadresser och mottagares hemadresser inom Sveriges gränser.

Vid fysisk leverans av gåvokort levererar vi med Schenker företagsfrakt. Frakten för mottagarens gåva separeras vid ditt köp och visas i kassan som Hemfrakt. Hemfrakt är det belopp som betalas i förväg för leveransen av själva gåvan till mottagaren. Anledningen till att detta belopp separeras beror på att fraktkostnader inte ska ingå i underlaget för gåvans värde vid redovisning till Skatteverket.

Leverans av produkter från inlösta gåvokort

Beroende på om produkten skickas från vårt egna lager eller direkt från leverantör kan ledtider variera. Leveranstiden under december månad är mellan 5-20 dagar. Mottagaren av gåvokortet står ansvarig för att ange rätt adress för leverans av inlöst gåva och att hämta ut aviserat paket i tid. Mottagaren står för tillkommande fraktkostnader som uppstått p g a felaktigt angiven adress eller ett paket som ej hämtats ut i tid och därmed behöver levereras på nytt.

Personuppgifter

Vi värnar om dina medarbetares och dina kunders integritet och du kan själv läsa i vår integritetspolicy hur vi reglerar, samlar in, använder och skyddar uppgifter om dig, samt hur du kan tillvarata dina rättigheter. Vänligen kontakta oss om du har ytterligare frågor eller synpunkter avseende vår Integritetspolicy.

Med hänvisning till lag avser vi att följa Dataskyddsförordningen (General Data Protection Regulation, GDPR) och annan gällande svensk dataskyddslagstiftning.

Här hittar du vår Integritetspolicy.

Undrar du över något?
Kontakta oss så hjälper vi dig!