Frågor? Ring010-199 41 36eller mejlahej@paketleken.se
  • Tryggt & uppskattat
  • Leveranstid 1-3 arbetsdagar
  • Socialt & spännande
Frågor? Ring010-199 41 36eller mejlahej@paketleken.se
  • Tryggt & uppskattat
  • Leveranstid 1-3 arbetsdagar
  • Socialt & spännande

Det flexibla gåvokortet

Julklappar till dina anställda och kunder på 5 minuter

Just nu får du 20% rabatt på vårt flexibla gåvokort! Välj vilket gåvokort du vill ge bort - Classic, Premium eller Deluxe. Låt sedan mottagaren av gåvokortet välja om de vill ge julklappen till sig själv, en vän, som en gåva till behövande eller till vår planet.

Gåvokort Classic

160 kr128 kr
exkl. moms
Se sortiment

Gåvokort Premium

260 kr208 kr
exkl. moms
Se sortiment

Gåvokort Deluxe

360 kr288 kr
exkl. moms
Se sortiment
Se sortiment
Gåvokort Classic
160 kr128 kr / st

Låt mottagaren välja på egen hand

Det flexibla gåvokortet är en uppskattad gåva till din personal och dina kunder. Mottagaren får själv välja gåvans syfte och slutliga mottagare. Här väljer man mellan att antingen ge sig själv en julklapp eller adressera och ge bort julklappen till en vän. Möjligheten finns även att skänka julklappen till någon som behöver den lite mer eller ge tillbaks en gåva till vår planet genom olika klimatprojekt.


Det flexibla gåvokortet där mottagaren får fyra spännande val

Julklapp till

sig själv

Julklapp till

en vän

Julklapp till

behövande

Julklapp till

vår planet

Så fungerar ''Det flexibla gåvokortet''

Börja med att beställa så många gåvokort du vill ge bort.

Mottagaren löser in sin personliga gåvokorts-kod.

Mottagaren väljer önskad gåvokategori och ev. produkt.

Vi levererar julgåvan till angiven adress eller mottagare.

FAQ - Vanliga frågor kring vårt gåvokort

Beställningar inkomna innan kl 12:00 hanteras och levereras samma dag. Leveranstiden av våra gåvokort är generellt mellan 1-3 arbetsdagar.

Vi skickar per e-post ut en personlig kod till varje mottagare tillsammans med en länk till den sida där processen för att välja gåva börjar. När medarbetaren väl är inne på sidan fyller denne i sin personliga kod och väljer gåva.

Väljer ni våra fysiska gåvokort skickar vi dessa till er leveransadress. På varje kort finns en personlig kod och en hänvisning till den sida där medarbetaren kan fylla i sin kod och välja gåva.

Julgåvor till anställda är skattefria för de anställda om värdet inte överstiger 360 kr exklusive moms (450 kronor inklusive moms). I gåvans värde räknas inte kostnader för administration och transport in. Våra gåvokort räknas där med som julgåvor och är heller inte skattepliktiga då värdet inte överskrider sagt belopp.

Våra gåvokort finns i tre olika prisnivåer - 160 kr, 260 kr och 360 kr exklusive moms.

Vi har möjlighet att leverera både fysiska och digitala gåvokort. De fysiska gåvokorten levereras till ert kontor eller önskad leveransadress och de digitala gåvokorten levereras direkt per e-post till mottagarna.

Vi vet att bolag varierar i storlek och därför går det såklart lika bra att beställa 5 stycken gåvokort, som 5 000 stycken. Vid större kvantiteter kan det dock vara bra att höra dig till oss på förhand.

Undrar du över något?
Kontakta oss så hjälper vi dig!

Våra andra produkter