Företag - Gåvor och presenter till dina anställda

Att visa uppskattning är en investering i medarbetarens motivation och trivsel

En skräddarsydd lösning för er organisation

Nöjdare medarbetare och mer tid till annat

Vi underlättar administrationen kring födelsedagspresenter, gåvor och julklappar och hjälper er organisation att hålla koll på viktiga datum och gåvotillfällen. Vi ser gemensamt över era behov och integrerar er anställningslista med vår plattform. Lätt och överskådligt kan ni se vem eller vilka som fyller år härnäst, vem som närmar sig X antal år som anställd och ni kan enkelt schemalägga julklappar eller gåvor till kickoffen.

Julklappar till anställda

Mitt i den mest bokförings- och för vissa den mest försäljningsintensiva tiden på året, ska man ha tid att hitta och fundera ut bra julklappar till sina anställda. Vi förstår att det för många kan vara en tuff uppgift och vill därför förenkla den processen avsevärt för er som företag.

Vi gör det lätt för er att visa uppskattning

Ett enkelt sätt att visa för dina anställda att du bryr dig

Räcker inte tiden till eller har du ont om inspiration till era företagsjulklappar? Inga problem, vi gör det enkelt för dig. Oavsett om det gäller födelsedagar, julklappar eller gåvor under kickoffen så kan vi bistå med hjälp. Hos oss kan du schemalägga året efter alla viktiga gåvotillfällen, så sköter vi logistiken bakom bakom gåvorna och ger dig mer tid till annat. Att visa dina anställda uppskattning är såklart en investering i medarbetarens motivation och trivsel, men känns även bra för dig som företagsledare.

Vi hjälper dig att hålla koll på skatteregler

Ett enkelt sätt att visa för dina anställda att du bryr dig

Vi vet att det för många kan vara svårt att hålla koll på vilka regler som gäller vid företagsgåvor. Vi hjälper er att hålla koll så att alla skatteregler följs efter er önskemål och så att ni som organisation slipper betala sociala avgifter – och att den anställde slipper förmånsbeskattas.

Presentkort och gåvor som lämnas i pengar
Gåvor som lämnas i pengar är inte skattefria. Som pengar räknas även andra betalningsmedel som check, postväxel och presentkort som kan bytas mot pengar. Presentkort som inte kan bytas mot pengar kan däremot vara en skattefri gåva.

Julgåva till anställda
Julgåvor till anställda är skattefria för de anställda om värdet inte överstiger 450 kronor inklusive moms. I gåvans värde räknas inte arbetsgivarens kostnader för administration och transporter av gåvorna in.

Jubileumsgåva till anställda
En jubileumsgåva är en gåva till en anställd när företaget firar 25-, 50-, 75- eller 100-årsjubileum. Värdet får inte överstiga 1 350 kronor inklusive moms.

Minnesgåva till anställda
En minnesgåva är en gåva av minneskaraktär som lämnas till varaktigt anställda i samband med att den anställda uppnår viss ålder (till exempel den anställdes 50-årsdag), längre tids anställning (20 år eller mer) eller när en anställning upphör. Minnesgåvor är skattefria om värdet inte överstiger 15 000 kronor inklusive moms och inte ges vid mer än ett tillfälle utöver när anställningen upphör.

Med varaktigt anställda i samband med minnesgåvor anses anställda med en sammanlagd anställningstid om minst sex år.

Övriga gåvor är skattepliktiga
Övriga gåvor, det vill säga annan gåva från arbetsgivaren än julgåva av mindre värde, sedvanlig jubileumsgåva och skattefri minnesgåva, jämställs med ersättning för utfört arbete. En sådan gåva är skattepliktig för den anställda.

Färdiginslagna paket

Nu kan du sitta hemma i soffan och beställa färdiginslagna julklappar och presenter. Hur lyxigt är inte det?

En roligare paketupplevelse

Komplicerade algoritmer räknar ut paketens innehåll, så du slipper fundera. Oavsett om paketet är avsett för dig eller någon annan, förblir innehållet alltid en överraskning.

Snabba leveranser

Beställ idag och du har dina paket i famnen inom 1-3 arbetsdagar. Dessutom bjuder vi på frakten vid köp över 400 kr.